Dress-Koopgewoonten van consumenten

De volgende keer dat ik in de Regenstein-bibliotheek ben, zal ik zeker inloggen bij JStor en het inspecteren van dit artikel, door John E. Jacobi, evenals S. George Walters. (In Journal of Marketing, Vol. 23, No. 2 (oktober 1958), PP. 168-172.)

Hier is het abstract:

“De doelen van deze onderzoeksstudie waren om de aard van consumentenkleding-aankoopgedrag te bekijken, evenals om hypothesen voor toekomstig onderzoek vast te stellen. Drie hypotheses worden beschreven: het vernauwingsproces; het symbool-acceptatieconcept; evenals de kritieke acceptatieconcept; -attribute fase. ”

Het “vernauwingsproces” lijkt vrij te verwijderen – je kunt niet naar elke jurk kijken. (Nou, misschien kun je niet, maar ik bied het het oude college-proberen.) Zowel als “Criticy-attribuutfase” lijkt eveneens transparant; Ik koop persoonlijk geen jurk met spaghettibandjes, bijvoorbeeld. Maar wat is het HECK het “Symbol-Acceptance Concept”? Minds navraag bijna vijftig jaar nadat de waarheid het wil weten.

En zolang ik gelovig ben over de Hows Evenals Whys of Dress-Koop, kijk dan eens naar dit die Ju stuurde (bij antropologie). De klassenopdracht is om te bespreken waarom men deze toga niet zou kopen in plaats van de Tiki Shop One.

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals het laden …

Verwant

International Draag een jurksdag 2009 – vandaag! 29 oktober 2009 Met 83 reacties
de allereerste toga en de laatste dressmarch 12, 2008
Hoe niet te reageren op Criticismapril 18, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *